Over ons

Over ons

Wat is de kracht van Marvers?

‘Stilstand is achteruitgang’, luidt een bekend gezegde. En dat geldt zeker ook voor organisaties. Wellicht heeft u plannen voor uitbreiding of wilt u uw bestaande bedrijf laten groeien. Mogelijkheden en kansen genoeg, maar heeft u ook de tijd, kennis en capaciteit om vooruitgang te realiseren?

De specialisten binnen Marvers doen het allerliefst waar zij goed in zijn: het optimaliseren van organisatie in de breedste zin van het woord. Marvers ontzorgt, zodat u de ruimte krijgt om te doen waar u goed in bent. Wij zijn het bezit van een flinke dosis kennis, maar vertalen die liever naar de praktijk door niet alleen te adviseren maar daadwerkelijk met u mee te werken aan vooruitgang.

Hoe wij dit doen? Onze professionals houden het overzicht met een helicopterview, maar staan toch met beide benen op de grond. We staan naast u, maar ook achter u. Tegenstrijdig? Volgens ons niet. Wél effectief en bijzonder. Marvers focust zich op ontwikkeling vanuit ieders eigen kracht. Daarnaast gaan wij voor resultaat, niet voor uren. Ons team bestaat uit daadkrachtige specialisten, die elkaar versterken en gezamenlijk een totaalproduct leveren. Door theoretische en praktische kennis te combineren zijn onze specialisten in staat om bedrijven succesvol naar een hoger niveau te begeleiden.

Alle disciplines in huis

Waar staat Marvers voor?

Marvers is een verbrastering van de combinatie van ‘marvellous’ en ‘Maverick’. Een Maverick is altijd opzoek naar manieren om te verbeteren en te ontwikkelen, een Maverick begrijp een organisatie én ziet wat er anders moet. Het ultieme doel van een Maverick is om de wereld beter achter te laten dan dat hij hem aantrof, dit doen wij dan ook met passie en gedrevenheid.  Marvers staat voor dynamisch en authentiek, voor herkenbaar en toegankelijk. Doordat wij alle disciplines in huis zijn wij in staat optimaal te ontzorgen en vooruitgang te leveren in een hoge versnelling.

Wij leveren maatwerk en beseffen ons maar al te goed dat geen klant hetzelfde is en geen probleem gelijk. Dat vraagt om creatieve oplossingen. En die hebben we in huis. Het uiteindelijke doel? Vooruitgang. Wij komen in beweging om uw bedrijf vooruit te helpen. Want stilstand is achteruitgang.

Wat wij doen

WIJ BIEDEN HOOGWAARDIG ONDERSTEUNING VOOR UW PROCESSEN

Een organisatie kan pas uitblinken in zijn corebusiness, als de ondersteunende processen goed geregeld zijn

Training & Coaching

Haal het beste uit uzelf én organisatie door de persoonlijke training & coaching van Marvers. Wij focussen op ontwikkeling vanuit uw eigen kracht en streven naar concrete resultaten.

Projectmanagement & Ondersteuning

De specialisten van Marvers zijn onder andere gespecialiseerd in projectmanagement & ondersteuning, waardoor u de ruimte te krijgt om te doen wat u het allerliefste doet.

Reorganisatie & Overname

Reorganisatie, fusie of overname? Door de jarenlange praktijk ervaring van onze specialisten kunnen wij u stap voor stap begeleiden tijdens deze belangrijke stap voor uw organisatie.

Contact

Benieuwd wat Marvers voor uw zou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

0
Tevreden bedrijven
0
Projecten
0
Trainingen
0
Scans
Versterkt door verbinding

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze specialisten zijn in staat om creatieve oplossingen te bedenken, mee te denken en advies op maat te geven. Dit alles niet alleen op basis van kennis, maar vooral ook op basis van jarenlange praktijkervaring in diverse branches. Alle specialismen onder één dak heeft vele voordelen, doordat u voor al uw vragen rondom de optimalisatie van uw organisatie bij één partij terechtkunt, bespaart u op tijd, kosten én energie. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen.

Marvers

Thimas van Zantwijk

“Focus, tempo en daadkracht. Dat is nodig voor het efficiënt inregelen van een bedrijfsvoering.”…

Marvers

Jaco Ockhuisen

“In mijn voorgaande functies als Sales Director en Commercieel Manager binnen de automotive en…

DIRECT AFSPRAAK MAKEN?
BEL 038 – 820 03 73 OF MAIL!