Projectmanagement & Ondersteuning

Projectmanagement & ondersteuning

Projectmanagers coördineren projecten in organisaties. De specialisten binnen Marvers zijn bedreven verandermanagers en comfortabel met het werken in complexe, dynamische omgevingen. Daarnaast beschikken onze specialisten over excellente sociale vaardigheden waarmee zij vertrouwen wekken en effectief kunnen communiceren met alle betrokken belanghebbende.

Er zijn verschillende manieren waarop u uw organisatie kunt optimaliseren, zo zijn de specialisten van Marvers onder andere gespecialiseerd in procesoptimalisatie, implementatie van processen en software, helpdesk- en project ondersteuning en kwaliteits- en verandermanagement. Marvers zoekt op basis van uw doelstelling uit, wat er nodig is om uw doel te behalen. In de weg hier naar toe blijven we checken of het nodig is om plannen bij te stellen. We bewaken voortdurend de vooruitgang en zijn pas tevreden als uw doelen behaald zijn!

Wij bieden hoogwaardige projectmanagement en ondersteuning

Een organisatie kan pas uitblinken in zijn corebusiness, als de ondersteunende processen goed geregeld zijn

Projectmanagement

Bij projectmanagement gaat het om het efficiënt beheren van projecten binnen uw bedrijf of organisatie. Dit houdt in dat u projecten op een slimme manier gaat beheren.

Meer informatie >

Procesoptimalisatie

Onder procesoptimalisatie verstaan we in feite alles wat nodig is om processen binnen een bedrijf of organisatie efficiënter te laten verlopen. U zorgt er dus voor dat de processen binnen uw bedrijf straks beter verlopen dan nu het geval is.

Meer informatie >

Implementatie van processen en software

Het is zo nu en dan goed voor uw bedrijf om nieuwe software en processen te implementeren. In samenwerking met een procesmanager zal dit altijd zonder problemen verlopen.

Meer informatie >

Helpdesk en project ondersteuning

Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een helpdesk? Dan kunt u dit proces binnen uw bedrijf vast en zeker verbeteren.

Meer informatie >

Kwaliteits- en verandermanagement

Kwaliteits- en verandermanagement zijn  twee zaken die uw bedrijf kunnen helpen om nog verder te groeien in de toekomst.

Meer informatie >

Een projectmanager inschakelen?

Heeft u onvoldoende tijd of capaciteit om uw onderneming naar een hoger plan te brengen? Wij denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen.

Onze projectmanagers

DIRECT AFSPRAAK MAKEN?
BEL 038 – 820 03 73 OF MAIL!