Reorganisatie & Overname

Reorganisatie & overname

Reorganisatie is een proces dat is ontworpen om een organisatie met (financiële) problemen opnieuw te structuren en daarmee nieuw leven in te blazen. Een reorganisatie brengt een enorme verandering aan in de structuur of eigendom van een organisatie in de vorm van een overdracht, consolidatie of een fusie. Een reorganisatie is een belangrijke stap voor een bedrijf, omdat het potentieel beidt om nieuwe kansen aan te grijpen en winst te vergroten.

Reorganisatie kan ook gaan over de herstructurering van de activiteiten van een bedrijf om te focussen op kernactiviteiten. Wat een reorganisatie of overname ook voor uw organisatie inhoudt, bij een reorganisatie of overname komt veel kijken. Zo moet er een realistische tijdsplanning gemaakt worden, functiegroepen vastgesteld worden, gekeken worden naar herplaatsing mogelijkheden en moet alles financieel in kaart gebracht en gemanaged worden. Om te voorkomen dat u het verkeerd aanpakt, kunt u een beroep doen op de expertise van Marvers. Wij kunnen u begeleiden bij overnames en reorganisaties. Door met een frisse, objectieve blik naar de huidige situatie te kijken komen onze specialisten met creatieve oplossingen en ideeën. Door de jarenlange praktijkervaring van onze specialisten kunnen wij u stap voor stap begeleiden bij een overname of reorganisatie.

Wij bieden hoogwaardige begeleiding bij een overname of reorganisatie.

Een overname of reorganisatie wordt pas succesvol, als de ondersteunende processen goed geregeld zijn.

Reorganisatie

Reorganisatie en overname zijn twee termen die in het bedrijfsleven regelmatig de revue passeren. Wilt u meer weten over reorganisatie en overname? Wij helpen u op weg.

Meer informatie >

Financieel management

Financieel management is nogal een complex begrip. Daarom is het ook verstandig om een beroep te doen op onze financieel manager wanneer u hiermee aan de slag gaat.

Meer informatie >

Verander- en verbetertrajecten

Veranderingen of verbeteringen doorvoeren binnen uw bedrijf? Om u een handje op weg te helpen, vertellen we u hier alles over verander- en verbetertrajecten.

Meer informatie >

Een reorganisator inschakelen?

Heeft u onvoldoende tijd of capaciteit om uw onderneming naar een hoger plan te brengen? Wij denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen.

Onze managers

Marvers

Thimas van Zantwijk

“Focus, tempo en daadkracht. Dat is nodig voor het efficiënt inregelen van een bedrijfsvoering.”…

DIRECT AFSPRAAK MAKEN?
BEL 038 – 820 03 73 OF MAIL!