Training & Coaching

Training & Coaching

Wij trainen, coachen en adviseren met plezier, gedrevenheid, humor en betrokkenheid. Marvers focust zich op ontwikkeling vanuit uw eigen kracht, dat iedereen anders is beseffen wij ons maar al te goed. Wij bieden dan ook verschillende vormen van coaching aan, waaronder: CEO coaching, directie coaching, ondernemers coaching, management coaching en team building. Coaching heeft verschillende voordelen; zo kan een coach u helpen uw talenten optimaal te benutten, u ondersteunen in uw emotionele groei en u helpen te reflecteren op uw eigen waarden.

De coaching van Marvers is sterk gericht op actie en concrete gedragsveranderingen. Tijdens de coaching leert u verschillende vaardigheden waarmee u uw eigen sterktes beter benut en vaardiger wordt in menselijke interacties. Coaching geeft een boost aan het zelfvertrouwen en zorgt snel voor concrete resultaten.

Wij bieden hoogwaardige training & coaching voor uw processen

Een organisatie kan pas uitblinken in zijn corebusiness, als de ondersteunende processen goed geregeld zijn

CEO coaching

Bent u CEO van een onderneming of organisatie? Dan krijgt u dag in dag uit met van alles en nog wat te maken. CEO coaching kan u in dat geval helpen.

Meer informatie >

Directie coaching

Weet u niet goed welke aanpak u het beste kunt gebruiken om de medewerkers aan te sturen? Dan is directie coaching iets voor u.

Meer informatie >

Ondernemers coaching

Ondernemers coaching kan u helpen om een betere ondernemer te worden en helpt u ook om de slagingskans van uw onderneming te vergroten.

Meer informatie >

Management coaching

Management coaching is erop gericht om van u een betere manager te maken. Deze training zorgt onder meer voor verbetering van uw leiderschapskwaliteiten.

Meer informatie >

Medewerker coaching

Medewerker coaching is goed voor de individuele ontwikkeling van uw personeel, maar uw bedrijf of organisatie plukt uiteindelijk ook de vruchten van deze ontwikkeling.

Meer informatie >

Teambuilding

Wilt u de samenwerking tussen medewerkers binnen uw bedrijf of organisatie verbeteren? Met een teambuilding coach boekt u meer resultaat.

Meer informatie >

Een coach inschakelen?

Heeft u onvoldoende tijd of capaciteit om uw onderneming naar een hoger plan te brengen? Wij denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen.

Onze coaches

DIRECT AFSPRAAK MAKEN?
BEL 038 – 820 03 73 OF MAIL!