CEO Coaching

Wat is CEO coaching?

Bent u CEO van een onderneming of organisatie? Dan krijgt u dag in dag uit met van alles en nog wat te maken. In de ene situatie weet u precies wat u moet doen, maar er zijn ongetwijfeld ook situaties waar u zich geen raad mee weet. Zeker in een samenleving die constant in beweging is, is dit het geval. CEO coaching kan u in dat geval helpen.

Executive coaching is gericht op personen die de touwtjes in handen hebben binnen een bedrijf of organisatie, dus op een CEO. Om uw manier van leiderschap te veranderen, doet u een beroep op een CEO coach. Een executive coach biedt begeleiding en ondersteuning voor wat betreft het ontwikkelproces van u als CEO.

Voor wie is CEO coaching?

Uit ervaring weten wij dat menig chief executive officer (CEO) geen idee heeft of CEO coaching iets voor hem of haar is. Indien u twijfelt, kiest u niet direct voor executive coaching. U wilt in dat geval eerst weten of een CEO coach u kan helpen. Wanneer u aan het roer staat van een bederijf of organisatie en uzelf wilt ontwikkelen, is dit wel degelijk het geval. Het maakt dan niet uit of het gaat om een multinational, groot bedrijf, mkb-bedrijf of zelfstandig ondernemer. Met behulp van CEO leiderschap coaching wordt u uiteindelijk een betere leider. Dit heeft een positief effect op de toekomst van uw onderneming of organisatie en ook op uzelf als persoon.

Een coach inschakelen?

Heeft u onvoldoende tijd of capaciteit om uw onderneming naar een hoger plan te brengen? Wij denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen.

Waar richt CEO coaching zich op?

Overweegt u een executive coach in te schakelen? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar de invulling van een CEO coaching programma. Wanneer u ons inschakelt voor CEO coaching, dan gaan wij direct met u aan de slag. De training richt zich voornamelijk op verandering van uw gedrag en verbetering van het resultaat.

Het belangrijkste van onze CEO training is dat een groot deel ervan praktijkgericht is. Een CEO coach kan u de beginselen van goed leiderschap bijbrengen, maar u moet de veranderingen toch echt zelf doorvoeren in de praktijk. Executive training is dan ook voor een groot deel praktijkgericht. Wij zorgen eerst voor persoonlijke coaching door uw gedrag te analyseren. Vervolgens kijkt u samen met een executive coach naar veranderingen die u door kunt voeren in de dagelijkse praktijk. CEO leiderschap coaching moet er zodoende voor zorgen dat u een betere leider wordt.

Dynamische wereld vraagt om dynamisch leiderschap

Onze wereld is vandaag de dag constant in beweging. Dit heeft ook effect op u als CEO van een bedrijf of organisatie. Indien u zich als leider niet dynamisch opstelt, kan dit gevolgen hebben voor de gang van zaken binnen een bedrijf of organisatie. Om dit te voorkomen, is dynamisch leiderschap belangrijk. Wanneer u zich als CEO nog niet eerder dynamisch heeft opgesteld, weet u niet hoe u dit moet doen. Een CEO training kan u hierbij helpen.

Waarom een executive training nodig is voor dynamisch leiderschap? Omdat u andere vaardigheden moet inzetten voor dynamisch leiderschap. Communicatieve vaardigheden zijn bij deze vorm van leiderschap namelijk veel belangrijker. Daarnaast moet u meer zelfreflectie toepassen en spelen het geven van vertrouwen en het loslaten van zaken een belangrijke rol. In onze CEO training komt dit allemaal aan de orde, waardoor u straks in staat bent om uw bedrijf of organisatie op een dynamische wijze te leiden.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN?
BEL 038 – 820 03 73 OF MAIL!