Directie Coaching

Wat is directie coaching?

Maakt u onderdeel uit van de directie van een bedrijf of een organisatie? Dan moet u dagelijks beslissingen nemen met betrekking tot de bedrijfsvoering. Het ene directielid handelt alles formeel af, terwijl de ander kiest voor een informele aanpak. Weet u niet goed welke aanpak u het beste kunt gebruiken om de medewerkers aan te sturen? Dan is directie coaching iets voor u.

Directie coaching is ongetwijfeld niet het eerste waar u aan denkt, zeker niet wanneer het uw bedrijf of organisatie voor de wind gaat. Toch kan het ook dan handig zijn om een directie coach in te schakelen. Directie coaching kan namelijk bepaalde verbeterpunten aan het licht brengen. Dit kan zowel op persoonlijk gebied, maar ook directie-breed. Kortom: directie training heeft altijd een positief effect op de ontwikkeling van uw bedrijf of organisatie.

Waar draait directie coaching om?

Als directielid moet u over leidinggevende capaciteiten beschikken. U neemt namelijk geregeld belangrijke beslissingen, bijvoorbeeld op het gebied van investeringen of personeel. Het is belangrijk dat u zich op dit gebied blijft ontwikkelen. Directie coaching kan u hierbij helpen. Allereerst zorgt een directie training ervoor dat u een betere leider wordt. Onze directie coach helpt u bij het opstellen van leerdoelen. Ook ondersteunt hij u bij het in praktijk brengen van deze leerdoelen.

Samen met onze coach kijkt u gericht naar de gang van zaken binnen uw bedrijf of organisatie. Wij helpen u onder meer bij het opstellen van een visie voor de toekomst. Hierdoor weet u waar u over een periode van pak hem beet vijf jaar wilt staan. Ook de werkwijze binnen het bedrijf of de organisatie blijft niet onderbelicht. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de noodzaak van verandering en wat het groeipotentieel is. Met directie coaching zorgt u dus dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Een coach inschakelen?

Heeft u onvoldoende tijd of capaciteit om uw onderneming naar een hoger plan te brengen? Wij denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen.

Voor wie is directie coaching?

Directie training is natuurlijk alleen mogelijk wanneer uw bedrijf over een directie beschikt. De grootte van het bedrijf is echter niet aan de orde. Wij bieden namelijk persoonlijke coaching aan de directie van een multinational, maar ook aan directieleden van mkb-bedrijven. Wij helpen dus niet alleen grote bedrijven met directie coaching, maar ook de kleinere partijen.

Indien u onze directie coach inschakelt, hoeft u niet bang te zijn voor een uitgekauwde directie training. Wij zijn ons er namelijk maar al te goed van bewust dat ieder bedrijf en iedere organisatie anders is. Een standaard training volstaat daardoor niet. Onze directie training wordt daarom toegespitst op uw bedrijfssituatie. Hierdoor ontstaat er altijd een unieke training die uw bedrijf of organisatie optimaal resultaat oplevert. Het maakt in dat geval niet uit of uw bedrijf of organisatie groot of klein is: directie coaching is altijd waardevol.

Leiderschapsontwikkeling

De focus van onze directie training ligt op leiderschapsontwikkeling. Als directielid is het namelijk belangrijk dat u weet hoe u een bedrijf of organisatie aanstuurt. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Directie coaching richt zich zowel op uw bedrijf of organisatie als op u als persoon. U wordt een betere leider en dat stelt u in staat om daadkrachtiger te beslissen op belangrijke momenten. En dit heeft uiteindelijk een positief effect op uw bedrijf of organisatie. Door direct op te staan wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, groeit uw bedrijf of organisatie alleen maar. Directie coaching is dus zowel zinvol op persoonlijk als op zakelijk vlak.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN?
BEL 038 – 820 03 73 OF MAIL!